Laiturit ja laiturityöt

Saat kaikki laituri-, poiju-, ja vesirakennustyöt takuutyönä Saariston Kaivuu ja Merikuljetukselta.

Ota yhteyttä

Saariston Kaivuu ja Merikuljetus Ay tarjoaa kaikki laituripalvelut asennuksista korjauksiin ja vedenalaisasennuksiin ammattitaidolla ja luotettavasti.


Myymme ja toimitamme ensiluokkaiset ponttoonilaiturit, asennamme kiinteät laiturirakenteet sekä huollamme ja korjaamme laiturit kuntoon.


Ammattitaidolla suunniteltu ja valmistettu laituri on pitkäikäinen, käytännöllinen ja tyylikäs. Moni kuitenkin tekee laiturinsa itse – ja korjaa sitä jo seuraavana kesänä. Me haluamme tarjota asiakkaillemme laitureita, joita on ilo katsoa ja käyttää.

Asennamme ja huollamme laiturit

Saariston Kaivuu ja Merikuljetus toimittaa monipuoliset laiturimallit asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan sisäsaaristoon Kustavista Kemiönsaareen. Asennamme laiturit joko jäiden päällä työskennellen tai lastialukseltamme käsin.

Lisäksi korjaamme esimerkiksi jäissä tai kovassa myrskytuulessa vaurioituneet laiturit uuteen loistoon.

Kauttamme onnistuvat myös sukellustyöt, kuten esimerkiksi pohjaketjujen vaihdot. Asennamme myös poijut luotettavasti ja nopealla aikataululla.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä ja kysy lisää laituripalveluistamme tai jätä tarjouspyyntö! Palvelemme Naantalissa sekä koko Turun saaristossa.

Yhteydenotto